Основні напрямки взаємодії України з міжнародними фінансово-кредитними організаціями - Бурмій, М. А. (My University, 2021)
Магістерська робота Основні напрямки взаємодії України з міжнародними фінансово-кредитними організаціями
The main directions of Ukraine’s interaction with international financial organizations