Оцінювання інвестиційних ризиків у будівництві - Микитюк, Петро Петрович (Тернопільський національний економічний університет, 2012)
Розглянуто наукові, методологічні підходи до формування та оцінювання впливу чинників ризиків на інвестиційну діяльність для обґрунтування управлінських рішень на підприємствах будівельної галузі.
Keywords: ризик-менеджмент; оцінювання інвестиційних ризиків; класифікація ризиків; ризик інвестування; статистичне оцінювання