Пристрій для множення чисел - Дрозд, Олександр Валентинович; Drozd, Oleksandr Valentynovych; Саченко, Анатолій; Sachenko, Anatoliy; Грещук, Конрад; Grzeszczyk, Konrad; Миколайчук, Ярослав Миколайович; Mykolaychuk, Yaroslav Mykolayovych; Кочан, Володимир Володимирович; Kochan, Volodymyr Volodymyrovych (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Винахід належить до обчислювальної техніки, а саме до арифметичних цифрових пристроїв, і може бути використаний в машинобудівних технологіях. Пристрій для множення чисел, містить 2n-1 суматорів, де n>2 - розрядність множеного. Технічним результатом винаходу є розширення функціональних можливостей пристрою.
Device for multiplying numbers
Keywords: обчислювальна техніка; computational technique; арифметичні цифрові пристрої; arithmetic digital devices; пристрій для множення чисел; device for multiplying numbers