Сутність категорії ,,бідність” як соціально-економічного явища та шляхи її подолання: міжнародний та український досвід - Борис, Н. В. (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаціна робота Сутність категорії ,,бідність” як соціально-економічного явища та шляхи її подолання: міжнародний та український досвід.