Сучасні підходи до оцінки ефективності кредитного процесу банку - Сидоренко, Віктор (ТНЕУ, 2012)
Висвітлено методичні підходи, виокремлено критерії ефективності кредитного процесу. Обґрунтовано розроблену автором систему показників оцінки ефективності кредитного процесу, вимоги до її формування, розкрито напрями підвищення ефективності кредитного процесу в комерційних банках в сучасних умовах.