Активізація інноваційного фактора підвищення ефективності тваринництва України - Ковальова, Галина; Kovalova, Halyna (ТНЕУ, 2013)
Обґрунтовано необхідність реалізації інноваційної моделі розвитку тваринництва України та доведено комплексність цієї проблеми з виокремленням її основних складових. Запропоновано етапи впровадження інноваційних перетворень у тваринництві та показники для визначення ефективності його інноваційної продукції, а також сформульовано напрями інноваційної діяльності як основного чинника підвищення ефективності тваринництва. The necessity of implementing innovative model of Ukrainian livestock industry’s development and the complexity of this problem of distinguishing its basic components are proved. The stages of implementation of innovative transformations in livestock industry and indicators for estimation of its innovative product’s efficiency as a major factor in improving the efficiency of livestock industry are proposed.
Activation of innnovation factor in icreasing the efficiency of Ukrainian livestock industry
Keywords: держава; інновація; інноваційний розвиток; сільське госмподарство; тваринництво; інноваційні перетворення; ефективність; продуктивність; state; innovation; innovative development; livestock industry; innovative transformations; efficiency; productivity