Моделювання бізнес-процесів та архітектура програмного забезпечення - (:unkn) unknown (Тернопіль, 2015)
Метою навчального посібника є вивчення основ і освоєння термінологічного апарату об'єктивно-орієнтованого моделювання, оволодіння навичками моделювання мовою UML (Unified Modeling Language) у середовищі об'єктивно-орієнтованого засобу моделювання Rational Rose 2003.