Проєкт рішення із відкриття нового виду бізнесу (агенція маркетингових стратегій для косметичних брендів) і його маркетингове обґрунтування - Калошкіна, Богдана (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Міждисциплінарна курсова робота Проєкт рішення із відкриття нового виду бізнесу (агенція маркетингових стратегій для косметичних брендів) і його маркетингове обґрунтування.