Проект рішення із відкриття нового виду бізнесу (створення мобільних додатків для реклами) і його маркетингове обґрунтування - Чайковська, Юлія (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Міждисциплінарна курсова робота Проект рішення із відкриття нового виду бізнесу (створення мобільних додатків для реклами) і його маркетингове обґрунтування.