До питання дослідження територіальної спільноти базового рівня як економічної системи - Монастирський, Г. (Економічна думка, 2008)
Комплексно проаналізовано дослідження базового територіального рівня. Аргументовано необхідність вивчення територіальних спільнот базового рівня як економічних систем та визначено їх основні характеристики. The complex analysis of existent researches of base territorial level is carried out. Argued necessity of research of territorial associations of base level as economic systems and certainly them basic descriptions