Регламентування роботи персоналу закладу охорони здоров’я в процесі реалізації його місії - Скрипник, Наталія Василівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Регламентування роботи персоналу закладу охорони здоров’я в процесі реалізації його місії.