Фіскальна децентралізація в Україні - Дереш, Дмитро Юрійович (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
Проведено дослідження теоретико-інституційних засад фіскальної децентралізації в Україні та визначення стратегічних напрямів її подальшої реалізації.
Keywords: фіскальна децентралізація; бюджетна система; бюджет; субсидіарність