Комунікації в бізнесі (англійською мовою) - (:unkn) unknown (Тернопіль, 2012)
Метою конспекту лекцій є надати студентам допомогу при підготовці до практичних занять з комунікацій в бізнесі, активізувати самостійну роботу, щоб сформувати у них стійкі навички і вміння усного і писемного ділового спілкування в ситуаціях майбутньої професійної сфери діяльності.