Метод класифікації суб’єктивних запитань на основі багаторівневої нейронної мережі - Козак, Аліна Андріївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Мета роботи — розроблення та дослідження методу автоматичної класифікації суб’єктивних та інсинсирних запитань у системах питаньвідповідей на основі багаторівневої нейронної мережі для підвищення точності розпізнавання складних риторичних та емоційних формулювань. The aim of the work is to develop and investigate a method for automatic classification of subjective and insincere questions in question-answering systems using a multilayer neural network to improve recognition accuracy of complex rhetorical and emotional formulations.
Method for subjective question classification based on a multilayer neural network
Keywords: суб’єктивні запитання; інсинсирні запитання; обробка природної мови; рекурентна нейромережа; TF-IDF; класифікація тексту; NLP; BiGRU; subjective questions; insincere questions; natural language processing; text classification; network