Публічно-приватне партнерство вищих навчальних закладів та будівельних підприємств: досвід США та можливості України - Дмитришин, Марта Василівна (ТОВ "Міжнародний бізнес центр", 2016)
У статті досліджено окремі приклади зарубіжного досвіду публічно-приватного партнерства вищих навчальних закладів та будівельних компаній, визначено труднощі реалізації подібних проектів в Україні та обґрунтовано потенційні можливості їх подолання.
Public-private partnership of higher education institutions and construction companies: US experience and possibilities for Ukraine
Keywords: вища освіта; вищий навчальний заклад; партнерство; будівельна галузь; публічно-приватне партнерство