Глобалізаційна ідентичність і управління національною економікою України в посткризовий період: цілі, ресурси, перспективи - Миценко, Іван; Стежко, Надія; Mytsenko, Ivan; Stezhko, Nadiya (ТНЕУ, 2011)
Розглянуто глобалізаційну ідентичність світогосподарської системи в умовах виникнення кризових явищ. Досліджено пріоритетні напрямки виходу з кризового стану розвинених країн. Означено шляхи розвитку національної економіки в посткризовий період під впливом глобалізаційних процесів.
Globalization identity and management of national economy of Ukraine in the post-crisis period: goals, resources, perspectives