Методичні рекомендації щодо підготовки, оформлення, захисту й оцінювання міждисциплінарної курсової роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-наукової програми «Публічні фінанси» - Коваль, Світлана Любомирівна; Тулай, Оксана Іванівна; Сидор, Ірина Петрівна (ТНЕУ, 2019)
Методичні рекомендації розроблено з метою визначення єдиних підходів до вибору теми, виконання, оформлення, процедури захисту й оцінювання міждисциплінарної курсової роботи