Аудиторська оцінка ефективності здійснення вексельних операцій - Любезна, Ірина; Галушка, Наталя (ТНЕУ, 2012)
Розглянуто теоретичні та практичні аспекти аудиту вексельних операцій. Запропоновано методику аналітичної оцінки ефективності здійснення вексельних операцій з урахуванням подвійної природи векселя як складного фінансового інструменту (фінансового активу призначеного і не призначеного для перепродажу та фінансового зобов’язання не для перепродажу).
Keywords: Фінансово-господарська діяльність; підприємство; вексель; вексельні операції; аудит вексельних операцій; оцінка ефективності вексельних операцій