Стратегія управління проблемною заборгованістю банківських установ - Бугель, Юлія Володимирівна (My University, 2015)
У статті розглядається специфіка та механізм управління проблемною заборгованістю. Запропоновано основні напрями зменшення тиску проблемного портфеля на діяльність банківської установи. Внесено пропозиції щодо оптимізації роботи банків з проблемними боргами.The article reviews the specificity and mechanisms of bad debts. The basic directions of pressure reduction problematic portfolio of banking institutions. Proposals for optimization of banks with troubled debt.
Keywords: проблемна заборгованість, проблемний актив, прострочені кредити, сум¬нівні кредити, управління проблемними кредитами, кредитний ризик.; bad debts, bad assets, overdue loans, doubtful loans, managing problem loans, credit risk.