Митно-правове регулювання в Україні: євроінтеграційні аспекти - Лавренчук, Катерина Русланівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2026)
Міждисциплінарна курсова робота Митно-правове регулювання в Україні: євроінтеграційні аспекти.