Ефективність управління державним акціонерним капіталом у промисловому секторі економіки України - Яцура, Володимир; Лех, Ірина; Yatsura, Volodymyr; Lekh, Iryna (ТНЕУ, 2010)
Розглянуто суть понять «державне управління», «державний сектор економіки» та доцільність їх використання у економіці ринкового типу. Проаналізовано ефективність управління державними корпоративними правами у промисловості України.
Efficiency of management for government shares in industrial sector of Ukrainian economy
Keywords: державне управління; державний сектор економіки; державний акціонерний капітал у промисловому секторі економіки; ефективність управління