До питання вертикальної інтеграції підприємств - Куц, Людмила Леонтіївна; Kuts, L. L. (Інноваційна економіка, 2012)
У статті проаналізовано погляди науковців на зміст вертикальної інтеграції, уточнено визначення суті вертикальної інтеграції підприємств, яке максимально включає всі важливі аспекти цього поняття. The article analyzes the views of scientists on the meaning of vertical integration, the definition of the meriys of vertical integration of enterprises, which includes all the most important aspects of this concept.
The question vertical integration of enterprises
Keywords: вертикальна інтеграція; трансакційні витрати; інтеграційна стратегія росту