Пристрій для вимірювання температури - Кочан, Володимир Володимирович; Kochan, Volodymyr Volodymyrovych; Березький, Олег Миколайович; Berezkyi, Oleh Mykolaiovych (Державне патентне відомство України, 1998)
Винахід відноситься до засобів точного вимірювання температури за допомогою контактних давачів, зокрема термоелектричних перетворювачів (ТЕП). Пристрій складається з першого комутатора, до кожного робочого входу якого під'єднаний вихід давача температури, до кожного службового входу - вихід блоку зразкових напруг, а до виходу - вимірювальний канал.
Appliance for measurement of temperature
Keywords: термоелектричний перетворювач; thermoelectric converter; точне вимірювання температури; accurate temperature measurement