Контролінг - Давидович, Ігор Євгенович (Центр учбової літератури, 2008)
У підручнику розглянуто суть контролінгу, його роль і значення в економічній діяльності підприємств, місце в системі управління. Охарактеризовані об'єкти контролінгу, його види та методичний інструментарій. Значна увага відведена організації управлінського обліку в системі контролінгу.
Controlling
Keywords: контролінг; controlling; управлінський облік; management accounting; планування на підприємстві; enterprise planning