ПРІОРИТЕТИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІДТВОРЕННЯ ОСНОВНОГО КАПІТАЛУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Спасів, Наталія Ярославівна; Хопчан, Володимир Михайлович; Хопчан, Марія Іванівна (Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет., 2009)
У статті проведено аналіз процесу фінансового забезпечення відтворення основного капіталу в Україні, висвітлено джерела фінансування та запропоновано напрями їх оптимізації при умові дефіциту фінансових ресурсів. In the article the analysis of process of the financial providing of recreation of the fixed assets is conducted in Ukraine, the sources of financing are reflected and directions of their optimization are offered subject to the condition deficit of financial resources.
Priorities of the financial providing of recreation of the fixed assets are in the conditions of globalization
Keywords: основний капітал; fixed assets; фінансове забезпечення; financial providing; відтворення основного капіталу; recreation of the fixed assets; джерела фінансового забезпечення відтворення основного капіталу; source of the financial providing of recreation of the fixed assets