Проблеми та пріоритети розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств торгівлі України - Орлик, І. О. (My University, 2012)
висвітлено та виявлено основні перешкоди підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності вітчизняних підприємств, подано пропозиції щодо їх усунення. Розглянуто обсяги експорту та імпорту товарів та проаналізовано їх динаміку. Не менш важливим є і те, що основну увагу приділено управлінню зовнішньо-торговельної діяльності та її проблемам.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; зовнішня торгівля