Проблеми та особливості процесу психофункціональної підготовки юних футболістів - Чернятинський, Олександр Михайлович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Проблеми та особливості процесу психофункціональної підготовки юних футболістів.
Keywords: юний футболіст; психофункціональна підготовка