ФІНАНСУВАННЯ ВИДАТКІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ: СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЗДІЙСНЕННЯ - Лободіна, Зоряна Миколаївна (Тернопіль, 2011)
У статті проаналізовано порядок виконання місцевих бюджетів України за видатками, виявлено проблеми в організації зазначеного процесу. Обґрунтовано необхідність модернізації місцевих фінансів шляхом підвищення ефективності використання обмежених бюджетних ресурсів.
Keywords: органи місцевого самоврядування; місцеві бюджети; видатки місцевих бюджетів; соціальні видатки; виконання місцевих бюджетів за видатками; структура видатків місцевих бюджетів