Публічне управління якістю надання адміністративних послуг на місцевому рівні - Бурко, Тимур Романович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Публічне управління якістю надання адміністративних послуг на місцевому рівні.