Глобальні економічні кризи та їх вплив на міжнародну економічну безпеку - Гарасим, Людмила-Марія Романівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Глобальні економічні кризи та їх вплив на міжнародну економічну безпеку.
Keywords: економічна криза; економічна безпека; кризові явища