Теоретико-практичні аспекти економічної диктатури - Яциковський, Богдан (ТНЕУ, 2008)
Досліджено проблеми виникнення та функціонування диктатур. Здійснено аналіз в історичній ретроспективі відомих режимів диктатур, обґрунтовано з економічної точки зору переваги та недоліки впливу диктаторського режиму на розвиток добробуту населення.