Міжнародна інноваційна діяльність за умов епістемісної невизначеності фінансової комунікації: євроінтеграційний дискурс - Алексеєнко Людмила Михайлівна, Alekseyenko Lyudmyla; Квасовський Олександр Романович, Стецько Микола Васильович (Khmelnytskyi: Khmelnytskyi Cooperative Trade and Economic Institute, 2025)
Сучасна інноваційна сфера формується в умовах масштабного міжнародного співробітництва. Фінансова глобалізація сприяє транснаціональному обміну знаннями, відкриваючи доступ до міжнародного капіталу, який залучають для розвитку передових технологій та інноваційних управлінських практик. Інноваційний процес є послідовною сукупністю взаємопов’язаних етапів, які трансформують інтелектуальні об’єкти, такі як наукові знання та ідеї, у реальні продукти або технології.
Keywords: інноваційний процес; соціальне підприємництво; Глобальний інноваційний індекс; євроінтеграція; безпека; довірчі послуги