Аналіз системи нормування праці на підприємстві - Серединська, Віра Миколаївна; Загородна, Ольга Михайлівна; Спільник, Ірина Володимирівна (Видавничо-поліграфічний центр Тернопільського національного економічного університету "Економічна думка", 2015)
Встановлено мету, завдання, об'єкти та суб'єкти, сукупність показників і факторів, інформаційно-нормативне забезпечення аналізу системи нормування праці на підприємстві
Keywords: система нормування праці; нормативне господарство; трудомісткість; зона обслуговування; обсяг робіт; чисельність персоналу