Спосіб отримання епоксидного композитного покриття з підвищеними фізико-механічними властивостями - Букетов, Андрій Вікторович; Buketov, Andrii Viktorovych; Стухляк, Петро Данилович; Stukhliak, Petro Danylovych; Добротвор, Ігор Григорович; Dobrotvor, Ihor Hryhorovych; Шкодзінський, Олег Ксаверович; Shkodzinskyi, Oleh Ksaverovych; Олійник, Михайло Іванович; Oliinyk, Mykhailo Ivanovych; Храпун, Володимир Петрович; Khrapun, Volodymyr Petrovych; et al. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Спосіб отримання епоксидного композитного покриття з підвищеними фізико-механічними властивостями включає нанесення на металеву основу опроміненого ультрафіолетом адгезійного шару, його полімеризацію, нанесення поверхневого шару, нанесення епоксидної композиції, термостатування покриття, обробку адгезійного шару електроіскровим полем, укладання вуглецевої тканини.
Process for making epoxy composite coating with improved mechanical-and-physical properties
Keywords: композитні покриття; composite coatings; захисне покриття; protective coating; епоксикомпозитне покриття; epoxy composite coating