Місце та роль місцевих податків і зборів у складі доходів місцевих бюджетів - Русін, Віктор Миколайович; Rusin, Viktor (Тернопіль : ТНЕУ, 2014)
Проаналізовано динаміку надходжень місцевих податків і зборів в Україні. Оцінено їх питому вагу у складі доходів місцевих бюджетів в розрізі видів бюджетів. Акцентовано на необхідності пошуку шляхів оптимізації місцевого оподаткування в країні з метою підвищення їх фіскального значення.
Keywords: доходи місцевих бюджетів; revenues of local budgets; місцеві податки і збори; local taxes and fees; фінансове забезпечення органів місцевого самоврядування; financial support for local authorities