Формування системи мотивації праці на підприємстві - Антонюк, О. В. (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2024)
У роботі дано визначення поняття механізму мотивації праці персоналу підприємства, досліджено вплив процесуальних теорій мотивації праці на практику управління персоналом, запропоновано шляхи покращення соціально психологічних складових мотивації праці та стимулювання трудової діяльності на підприємстві.
Formation of a motivation system for enterprises
Keywords: мотивація персоналу; мотивація; стимулювання трудової діяльності; механізм мотивації; праця