ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ СИСТЕМИ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВА - Романів, Світлана Романівна (Тернопіль : ТНЕУ, 2016)
Розкрито порядок проведення внутрішнього аудиту системи корпоративного управління підприємства
Keywords: Внутрішній аудит; корпоративне управління; підприємство