Інноваційно-логістичні підходи до управління підприємствами з ремонту й експлуатації автошляхів - Вівчар, Оксана Іванівна; Vivchar, Oksana Ivanivna (My University, 2011)
АНОТАЦІЯ Вівчар О. І. Інноваційно-логістичні підходи до управління підприємствами з ремонту й експлуатації автошляхів. – Рукопис. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя – Тернопіль, 2011. Дисертацію присвячено теоретичним дослідженням і методичним рекомендаціям щодо підвищення ефективності логістичного управління підприємствами з ремонту й експлуатації автошляхів. У роботі запропоновано визначення понять “логістика” та “логістична система”, вдосконалено підходи до організації управління логістичними процесами підприємств з ремонту й експлуатації автошляхів. Розроблено нову економіко-математичну модель процесу формування логістичної стратегії підприємств, показники оцінювання ефективності логістичного управління, а також обґрунтовано ризики логістичного управління підприємствами з ремонту й експлуатації автошляхів. Ключові слова: транспортна система, логістика, логістична система, логістична стратегія, економіко-математична модель, інноваційно-логістичні підходи, управління ризиками. ANNOTATION Vivchar О. I. Innovative-logistic approaches to management of enterprises engaged in repairing and exploitation of motorways – Manuscript. Dissertation on receiving of scientific degree of economic sciences candidate on speciality 08.00.04 – economy and management of enterprises Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University – Ternopil, 2011. Dissertation is devoted to theoretical researches and methodical recommendations dealing with the increase efficiency of logistic management of enterprises engaged in repairing and exploitation of motorways. Determination of concepts “logistic” and “logistic system” are offered, approaches to the organization of management logistic processes of enterprises engaged in repairing and exploitation of motorways are improved. The new economic-mathematical model of process of logistic enterprise strategy forming, indexes of logistic management efficiency evaluation, and risks of logistic enterprises management, engaged in repairing and exploitation of motorways are explained as well. Keywords: transport system, logistic, logistic system, logistic strategy, economic-mathematical model, innovative-logistic approaches, management risks.
Innovative-logistic approaches to management of enterprises engaged in repairing and exploitation of motorways
Keywords: транспортна система; transport system; логістика; logistic; логістична система; logistic system; логістична стратегія; logistic strategy; економіко-математична модель; economic-mathematical model; інноваційно-логістичні підходи; innovative-logistic approaches; управління ризиками; management risks