Розробка та аналіз системи інтелектуального відеоспостереження для підвищення безпеки господарскього об’єкту - Вебер, Владислав Денисович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Розробка та аналіз системи інтелектуального відеоспостереження для підвищення безпеки господарскього об’єкту.
Keywords: система інтелектуального відеоспостереження; відеоспостереження; безпека господарскього об’єкту