Фінансова безпека домогосподарств у контексті підвищення рівня фінансової грамотності - Гармановський, Василь Михайлович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкриті сутність та ознаки фінансової безпеки домогосподарства, чинники і загрози, які впливають на її рівень; охарактеризовані методичні підходи до оцінювання рівня фінансової безпеки домогосподарства та виявлено тенденції її забезпечення в сучасний період; обґрунтовано перспективи зміцнення фінансової безпеки домогосподарств у контексті підвищення фінансової грамотності.
Household financial security in the context of increasing the level of financial literacy
Keywords: фінансова безпека домогосподарства