Облік інвестицій в асоційовані і спільні компанії та спільну діяльність - Лучко, Михайло Романович (Інститут економіки і підприємницта, 2008)
Розглядаються питання обліку інвестицій в асоційовані компанії, спільні компанії та спільну діяльність. Розкрито питання оцінки, аналітичного та синтетичного обліку.
Keywords: Облік, інвестиція, асоційовані компанії, спільні компанії, спільна діяльність