Логіка : підготовка до ТЗНК - Березька, К. М. (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Посібник «Логіка: підготовка до ТЗНК» призначений для абітурієнтів, які готуються до єдиного вступного іспиту. Видання охоплює ключові теми логічного, критичного й аналітичного мислення, необхідні для успішного виконання тестових завдань. У ньому викладено понятійний апарат логіки, типи суджень та умовиводів, методи аргументації, логічні пастки, комбінаторні та ймовірнісні задачі, основи роботи з графами та даними, а також стратегії розв’язування завдань на аналіз текстів. Посібник поєднує теоретичний матеріал, типові приклади, тренувальні вправи й детальні пояснення відповідей. Рекомендований для самостійної підготовки та використання на підготовчих курсах.