Інтелектуальний метод формування рекламного контенту на основі семантичного аналізу - Курпела, Павло Петрович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Мета дослідження полягала у розробці та застосуванні інтелектуального підходу до формування рекламного контенту на основі семантичного аналізу для підвищення ефективності рекламних кампаній у цифрових медіа. У роботі використано методи аналізу текстів, машинного навчання та оцінки ефективності рекламних стратегій на основі обробки великих обсягів даних. Отримані результати показують значний потенціал інтелектуального підходу до формування рекламного контенту з використанням семантичного аналізу для підвищення взаємодії з аудиторією та покращення ефективності рекламних кампаній. Розроблені методи мають практичне застосування в галузі маркетингу для оптимізації рекламних стратегій та підвищення впливу реклами в цифрових каналах комунікацій.
Intelligent Method of Creating Advertising Content Based on Semantic Analysis
Keywords: рекламний контент; семантичний аналіз; маркетинг; машинне навчання; advertising content; semantic analysis; marketing; machine learning