Окремі питання розірвання договору оренди (найму) майна - Труфанова, Юлія; Trufanova, Y. (ТНЕУ, 2017)
Досліджено особливості розірвання договору при істотному порушенні умов договору. Приділено окрему увагу врегулюванню даного питання в судовій практиці. The author investigates special peculiarities of agreement(contract) breach in case of material agreement terms violation. Special attention is paid to the above mentioned point in judicial practice.
Special issues of the contract of rent (demolition) of property
Keywords: істотне порушення умов договору; страхування орендованого майна; усунення вчинених порушень; substantial violation of conditions of the agreement; leased property insurance; removal of perfect violations