Механізми забезпечення конкурентоспроможності територіальної громади - Романів, Назар Віталійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Механізми забезпечення конкурентоспроможності територіальної громади.
The mechanisms for ensuring the competitiveness of the territorial community
Keywords: конкурентоспроможність; теріторіальна громада