Сутність управління витратами машинобудівного підприємства на засадах системного підходу - Ясінська, Алла (ТНЕУ, 2009)
Розкрито сутність управління витратами на засадах системного підходу, проаналізовано елементи системи управління витратами та розроблено модель управління витратами машинобудівного підприємства на засадах системного підходу.