Економічні аспекти розвитку вітчизняної вищої освіти - Салогубова, Віолетта; Смірная, Світлана; Salogubova, Violetta; Smirnaya, Svitlana (ТНЕУ, 2011)
Наведено в динаміці дані щодо видатків бюджету України на освіту. Запропонована нова норма бюджетного фінансування підготовки кадрів з вищою освітою за спеціальностями відповідних освітньо-кваліфікаційних, освітньо-наукових рівнів у вищих навчальних закладах державної форми власності. Наведенту студентів у вищих навчальних закладах.
Economic aspects of national higher education development