Пасивний дисковий копач - Гевко, Роман Богданович; Hevko, Roman Bohdanovych; Данильченко, Михайло Григорович; Danylchenko, Mykhailo Hryhorovych; Ткаченко, Ігор Григорович; Tkachenko, Ihor Hryhorovych; Осуховський, Володимир Михайлович; Osukhovskyi, Volodymyr Mykhailovych (Державний департамент інтелектуальної власності, 2003)
Пасивний дисковий копач містить пасивний підкопувальний диск, установлений на поперечному брусі, з можливістю зміни вертикального розташування, а поперечний брус зв'язаний з рамою копача за допомогою шарнірного важеля і регульованої тяги. Рама копача закріплена шарнірно відносно основної рами коренезбиральної машини і додатково зв'язана з нею двома регульованими тягами.
Passive disk digger
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; agricultural machine building; викопування коренеплодів; digging rootcrops; пасивний дисковий копач; passive disk digger