Проект рішення із відкриття нового виду бізнесу (створення креативних рекламних кампаній з використанням AI) і його маркетингове обґрунтування - Яриш, Роксолана (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Міждисциплінарна курсова робота Проект рішення із відкриття нового виду бізнесу (створення креативних рекламних кампаній з використанням AI) і його маркетингове обґрунтування.