Фінансова політика місцевого самоврядування: теоретичний аспект - Перевознюк, Віталіна; Perevoznyuk, Vitalina (ТНЕУ, 2009)
Розглянуто фінансові аспекти діяльності місцевого самоврядування та проаналізовано чинники, що перешкоджають проведенню ефективної фінансової політики на місцевому рівні. Запропоновано авторське визначення фінансової політики місцевого самоврядування, принципи її здійснення та механізм реалізації. Financial aspects of local self-government activity are considered and factors which hinder the leadthrough of effective ﬁnancial policy at local level are analysed. In the article author suggests deﬁnition of ﬁnancial policy of local self-government, principles of its implementation and mechanism of its realization.
Financial policy of local self-government: theoretical aspect